Nieuwtjes!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 uren geleden
FM Gold
Meteo Ward - Het weer in West-Vlaanderen .

Meteo Ward - Het weer in West-Vlaanderen .Goeiemorgen!

Vandaag kunnen we een voorlopig laatste keer genieten van een echte lentedag met zon en hoge wolken. De wind waait matig uit zuidwest maar ruimt in de loop van de namiddag aan zee naar west. Het wordt max. 19°C aan zee en 21 tot 23°C in de provincie.

Vanavond en vannacht blijft het droog met opklaringen en hoge of middelhoge bewolking. Tegen de ochtend is lokaal wat nevel mogelijk. De wind ruimt van zuidwest naar noordwest en zwakt stilaan af. De minima liggen tussen 9-11°C.

Morgen wisselen zon en wolken elkaar af. Het blijft overdag nog droog maar in de loop van de avond wordt de kans op wat regen groter. Er waait een zwakke wind uit noordwest tot west met temperaturen van 12 tot 15°C.

Maandag halen we nog slechts 11-12°C. Al snel wordt het wisselvallig met buien vanaf de kust. Daar kunnen ook enkele felle exemplaren bijzitten. De wind gaat (vrij) krachtig waaien uit zuidwest tot west met rukwinden tussen 70-90 km/u.
​​
Fijne dag!
#meteowest
... Lees meerLees minder

5 dagen geleden
FM Gold

Dit is de Oneliner van Maandag 08/04/2024 uit de platenkast van Vandermast:

De bewondering van veel mensen begint waar het begrip ophoudt
... Lees meerLees minder

5 dagen geleden
FM Gold

Dit is de Oneliner van Vrijdag 05/04/2024 uit de platenkast van Vandermast:

Beleefdheid is de bloem der menselijkheid
... Lees meerLees minder

Laad meer nieuws

LUISTER LIVE NAAR RADIO FM GOLD

Open onze player, druk op play en luister naar uw favoriete radiostation!

 

Klik hier hier om te luisteren in  AAC+

Bij problemen met uw browser, luister dan hier of via radioonline.fm

 …
Goed !
0 Niet goed !
Info en/of reclame

Welkom op de website van Radio FM Gold!

Welkom op de website van Radio FM Gold, een lokaal radiostation uit het hartje van West-Vlaanderen dat met een groep enthousiaste vrijwilligers alle luisteraars wil entertainen…

U kunt onmiddellijk on-line naar ons luisteren door op ‘luister live’ te klikken bovenaan deze pagina en nu ook via http://be.radioonline.fm.

Radio FM Gold brengt onder het motto “Allemaal goud wat klinkt’” een uniek format. Gezellige melodieuze muziek uit vervlogen tijden, maar ook het Nederlandstalige lied (van het Vlaamse lied tot Boudewijn De Groot). Dit wordt door onze nog altijd groeiende groep luisteraars echt gewaardeerd.

Maar Radio FM Gold blijft niet enkel binnen in de studio zitten: tweejaarlijks organiseert de zender een schlagerfestival, er wordt live uitgezonden vanop verschillende evenementen en regelmatig zet de radio zijn deuren open… ontdek het zelf op deze website!

Lid worden?Is Radio FM Gold je favoriete (of één van je favoriete) radiostations? Word dan lid van onze familie!

Lidmaatschap


Voor slechts 7 euro/jaar kan je lid worden van Radio FM Gold. In ruil krijg je een lidkaart waarmee je o.a. een directe korting krijgt op alle evenementen georganiseerd door onze zender. Daarnaast verloten we ook regelmatig prijzen onder onze grote groep leden, je hoeft er dus niks voor te doen…

Hoe lid worden?


Je kan lid worden op twee manieren:

  1. kom op zondagvoormiddag tussen 10u en 11u met een briefje van vijf euro naar onze studio’s in Meulebeke, waar onze medewerkers je zullen ontvangen en je gegevens noteren.
  2. als je niet tot bij ons in de studio geraakt, kan je ook vanop afstand lid worden. Neem daarvoor contact met ons op, dan bezorgen wij je het rekeningnummer, vragen we je de nodige gegevens en sturen we de lidkaart op. Hiervoor wordt 1 euro administratiekosten aangerekend en komt de prijs dus op 6 euro.