Nu op Fm Gold:

  • 20/5/2019 10:00Espresso


  • 20/5/2019 11:00De Middagservice


Allemaal GOUD wat klinkt !

Izegem - Roeselare op 105.6 FM | Tielt - Meulebeke op 106.9 FM

Nieuwtjes

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 uren geleden

FM Gold

Dag iedereen, een goeiemorgen, het is maandag 20 mei

De hoeveelheid neerslag van gisteren viel hier nog mee, dat was 4 l/m². In het noordoosten van het land, Limburg en omstreken, werd dit een ander liedje. De regen viel er echt met bakken uit de hemel en zorgde voor veel overlast.

Op de radarbeelden van 6:10 uur is er geen neerslag te zien, enkel boven Antwerpen, maar dat is enkel om hun ego weg te spoelen. Bij ons is het bewolkt en er valt wat hele lichte motregen, maar dat ebt volledig weg in de loop van de dag. Een grotendeels bewolkte maandag dus. Het wordt 13 tot maximaal 15 graden en de wind waait matig vanuit het NNW. Naar de vooravond toe komen de opklaringen voorzichtig op gang.

De komende nacht is het half bewolkt, droog en het koelt af naar 9 graden.

Morgen wordt het beter. Zon en wolken wisselen elkaar af, in de voormiddag zijn dit stapelwolken. 16 tot 18 graden, maar de wind waait iets harder dan vandaag. Vanuit het NNW waait die aan 20-25 kmu. In de namiddag blijven we met zon en wolken zitten, maar hun stapelgedrag gaat eruit en tegen de avond worden de opklaringen breder en krijgt de zon de meeste kansen.

In de nacht van dinsdag op woensdag is het helder en koelt het af naar 8 graden.

Woensdag: zon en wolken, vanaf de middag stapelwolken met buien en het wordt dan 19-20 graden. De wind komt in het begin van dag zwak vanuit het westen, die ruimt naar de middag toe naar het noordwesten en waait dan matig, ’s avonds zwakt die terug af en ruimt wat verder naar het noorden.

TOMeteo©2019 – ‘het weerpraatje’ n° 2253 – weerkaarten gemaakt op de coördinaten 50.54.42 N en 3.13.39 O (IZM)
... Lees meerLees minder

1 dag geleden

FM Gold

Beste liefhebbers van het verzoekprogramma.
Het defect aan de server zal waarschijnlijk pas volgende week hersteld geraken zodat je dit weekend opnieuw geen verzoekjes kan doen via de website.
Dus bellen naar 051/486505 of mailen naar
studio@radiofmgold.be
... Lees meerLees minder

Laad meer nieuws
© Copyright 2014 Teunie. All rights reserved.