Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 uren geleden

FM Gold

... Lees meerLees minder

2 weken geleden

FM Gold

Sinds vanavond wordt via Fm Gold de songinfo ook weergegeven via de RDS (radiotext) van jouw radio. Met dank aan Stijn Desplenter . ... Lees meerLees minder

Sinds vanavond wordt via Fm Gold de songinfo ook weergegeven via de RDS (radiotext) van jouw radio. Met dank aan Stijn Desplenter .

Comment on Facebook

Prachtig mooi

2 weken geleden

FM Gold

Vandaag viert onze belleman en secretaris Geert Allemeersch zijn verjaardag. Hij is ook al op een leeftijd gekomen dat we hem misschien beter niet erbij vermelden maar hij mag toch met veel plezier een flesje (proberen te ) kraken.
Gelukkige verjaardag Geert.
... Lees meerLees minder

Vandaag viert onze belleman en secretaris Geert Allemeersch zijn verjaardag. Hij is ook al op een leeftijd gekomen dat we hem misschien beter niet erbij vermelden maar hij mag toch met veel plezier een flesje (proberen te ) kraken. Gelukkige verjaardag Geert.

Comment on Facebook

Gelukkige verjaardag xxx

Gelukkige Verjaardag x

Proficiat 🍾🍾🍾🍾

Gefeliciteerd !🎂

Proficiat Geert !

Proficiat met je verjaardag

Proficiat Geert🥂

Proficiat Geert

🥳

View more comments

2 weken geleden

🎆Welkom op dit prachtig✨ nieuwjaarsconcert✨ op zondag 26 januari 2020 in de Ginstekerk (grotstraat 1a) te Oostrozebeke🎆. Begin om 15 uur. Bel 0477 767700 of mail vamo.cultuur@gmail.com . Er zijn nog plaatsen!!! ... Lees meerLees minder

🎆Welkom op dit prachtig✨ nieuwjaarsconcert✨ op zondag 26 januari 2020 in de Ginstekerk (grotstraat 1a) te Oostrozebeke🎆. Begin om 15 uur. Bel 0477 767700 of mail vamo.cultuur@gmail.com . Er zijn nog plaatsen!!!
Laad meer nieuws