Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

20 uren geleden

FM Gold

Het weer met Tometeo. ... Lees meerLees minder

2 weken geleden

FM Gold
Met Fm Gold willen wij de zomer op gepaste wijze inzetten. Daarom is er op maandag 21 juni tussen 13 en 17 uur De Zomerse 50. Een hitlijst met de zwoelste zomerhits, en jij kan er aan meewerken. Stuur je favoriete zomerhits naar info@radiofmgold.be en bepaal mee het geluid van de zomer.

Met Fm Gold willen wij de zomer op gepaste wijze inzetten.
Daarom is er op maandag 21 juni tussen 13 en 17 uur 'De Zomerse 50'. Een hitlijst met de zwoelste zomerhits, en jij kan er aan meewerken. Stuur je favoriete zomerhits naar info@radiofmgold.be en bepaal mee het geluid van de zomer.
... Lees meerLees minder

2 weken geleden

FM Gold
Vandaag mag onze voorzitter de kaarsjes uitblazen. Dat heeft recht op een Duvel en een coronaprikje. Gelukkige verjaardag Wim, en Bluvn Goan hé!

Vandaag mag onze voorzitter de kaarsjes uitblazen. Dat heeft recht op een Duvel en een coronaprikje.
Gelukkige verjaardag Wim, en Bluvn Goan hé!
... Lees meerLees minder

Comment on Facebook

Proficiat Wim ! Geniet van je dag !

Gelukkig verjaardag van gino Popelier

Gelukkige verjaardag

Gelukkige verjaardag Wim! 😉

View more comments

4 weken geleden

FM Gold
Daarnet even paniek in de studio toen plots de pcs uitvielen. Oorzaak was een noodvoeding die op Pinkstermaandag ook een extra dagje verlof wou nemen en er plots de brui aan gaf. De technische ploeg was vlug ter plaatse waardoor we zeer snel terug on-air en on-line waren.

Daarnet even paniek in de studio toen plots de pc's uitvielen. Oorzaak was een noodvoeding die op Pinkstermaandag ook een extra dagje verlof wou nemen en er plots de brui aan gaf. De technische ploeg was vlug ter plaatse waardoor we zeer snel terug on-air en on-line waren. ... Lees meerLees minder

Comment on Facebook

Idd twas opeens stil

Ardooie ook stroompanne

Laad meer nieuws