Nu op Fm Gold:

  • 21/4/2018 21:00Non Stop


  • 22/4/2018 00:00Non Stop


Allemaal GOUD wat klinkt !

Izegem - Roeselare op 105.6 FM | Tielt - Meulebeke op 106.9 FM

Nieuwtjes

14 uren geleden

FM Gold
Goede morgen iedereen. Fijn weekend.!

Goede morgen iedereen. Fijn weekend.!Goeiemorgen, het is zaterdag 21 april

Er lijkt maar geen eind te komen aan het zomerse weer en we zijn nog maar 1/3 ver in de lente. Het weer staat een beetje op zijn kop. Maar goed, we genieten er ook wel van, en ik dacht er gisteren nog aan, zelfs de ijsheiligen moeten nog komen, maar dit geheel terzijde.

Vandaag is het zaterdag, het weekend, veel mensen hopen op goed weer en wees gerust, vandaag is dat nog zo. We krijgen terug veel zon, een verdwaalde wolk is mogelijk en de temperatuur schiet de hoogte in naar 24 graden. Een zacht strelende wind vanuit het oosten, zwak waaiend aan 5-10 kmu. Vanavond kan er wat bewolking ontstaan, maar het blijft droog met om acht uur nog 20 graden.

Vannacht neemt de bewolking toe en na middernacht vergroot de kans op buien en een donderklap. Hoe dichter bij de Franse grens hoe groter die kans wordt. Het koelt af naar 15 graden.

Morgen begint het weer toch wat te kantelen. Het wordt een Yin en Yang in het weerbeeld. Zon en stapelwolken met vanaf de ochtend al kans op buien, zeker naar de middag toe. Opnieuw 24 graden, wat drukkend soms. Er staat een goed voelbare wind vanuit het ZW.

De nacht van zondag op maandag: half bewolkt en droog en nog 11 graden.

Maandag vallen we terug naar de normale waarden voor deze tijd van het jaar. Het wordt dan 16 graden met een vrij matige westenwind. Nogal wat wolken tijdens de voormiddag en kans op een kleine bui. Vanaf de middag is het vrij zonnig, naar de avond neemt de bewolking dan terug toe.

TOMeteo©2018 – ‘het weerpraatje’ n° 1859 – weerkaarten gemaakt op de coördinaten 50.54.42 N en 3.13.39 O (IZM)
... Lees meerLees minder

2 dagen geleden

FM Gold
Goede morgen !!!😎

Goede morgen !!!😎Vrijdag 20 april, goeiemorgen.

We blijven onder invloed van een ferm hogedrukgebied genieten van heel mooi lenteweer met zomerse waarden. De maximumtemperatuur werd gisteren maar liefst 28 graden. Dit zijn temperaturen die normaal in de zomer thuishoren.

Ook vandaag wordt het warm, 24 graden worden gemakkelijk gehaald, in een afgeschermde tuin wordt het warmer. De wind komt in het begin van de dag vanuit het ZW en ruimt in de loop van de dag naar het N, maar dan is het al vanavond laat.

De komende nacht blijft het helder en koelt het af naar 11 graden.

Morgen doen we dit verhaal nog eens helemaal over, met de windrichting als enige verandering, dat wordt het NO. Kort samengevat wordt dat voor morgen: veel zon, 23 graden en een zwakke, soms matige NO-wind.

In de nacht van zaterdag op zondag ontstaat er wat bewolking en koelt het af naar een zachte waarde van 15 graden.

Zondag: zon en wolken met 24 graden. Rekening houden met die bewolking, want het worden stapelwolken en het weerbeeld laat zich vertalen in een buiig karakter met een niet uit te sluiten onweer. De wind komt zondag vanuit het zuiden, vanaf de middag ruimt die naar het westen aan 20-25 kmu.

TOMeteo©2018 – ‘het weerpraatje’ n° 1858 – weerkaarten gemaakt op de coördinaten 50.54.42 N en 3.13.39 O (IZM)
... Lees meerLees minder

Laad meer nieuws
© Copyright 2015 | Teunie | Alle rechten voorbehouden